Lunch som take away varje vardag kl. 10:30 - 15:00

 Panorama2

 

Inga alternativ denna veckodag

Öppettider

Må - Fre 10:30 - 15:00

Lunch från stående bord 12,50 €
Soppa 7,90 €
Sallad 8,90 €
Soppa + sallad 10,50 €

Lunchbuffé - Lunch i Vasa


Panorama är en lunchrestaurang som funnits i gatubilden runt torget i Vasa centrum redan i över 30 år. Vi är mest kända för vår goda hemgjorda husmanskost som serveras måndag till fredag som lunchbuffé. Varje dag serveras både kötträtt & fiskrätt samt soppa. Observera att vi även beaktar alla allergier, ingår de inte i menyn så specialtillverkar vi dem för er!

För större grupper har vi även beställningsverksamhet då vi skräddarsyr menyn efter era behov och önskemål. Om beställningen är i våra utrymmen kan vi ta emot ca 80 personer vintertid, sommartid har vi även tillgång till den inglasade terrassen. Vi har fullständiga utskänkningsrättigheter! Om ni önskar att vi kommer ut med maten till er i Vasa med omnejd för t ex bröllop, firmafester, födelsedagar, taklagsluncher o s v så är det ni själva som bestämmer antalet.

På vår inglasade terrass har vi Vasas största grill omkring vilken ni kan ordna t ex en grillfest för personalen eller vännerna, då kan alla gäster delta i de olika arbetsmomenten med dukningen, matlagningen, serveringen o s v.

Allt gott för vardag och fest.
Vid torget i Vasa.